Weho

Fortsatt inskolning som väl får klassas som dagens händelse. Det gick väl inte så strålande idag heller, men jag har nog kommit på varför. Just nu är ju alla barnen där som ska gå i gruppen och då är det fullt ös. Victor vill ju gärna ha lite uppmärksamhet, men är dålig på att ta plats och få det så då går han till mig istället. Den teorin visade sig stämma bra sen när en del barn fick gå ut på gården och en del av de som skolas in gick hem. Helt plötsligt var jag helt ointressant i hans ögon. Imorgon ska jag prova att lämna honom själv, jag tror och hoppas att han finner sin plats i gruppen när han blir tvungen. När Victor gick på sitt förra dagis var han ju lite av en favorit hos all personal (eller storfavorit snarare) så han fick all uppmärksamhet han någonsin kunnat önska sig hela tiden. Lyxigt, men kanske inte något som gör honom särskilt självständig. Här hemma är han ju bra på att vara mitt plåster eller svans, men han blir också undanknuffad av Lovisa som å andra sidan är bra på att ta plats och kräva uppmärksamhet.

Nåja, det blir nog bra folk av de små liven.. så länge man själv funderar över vilka värderingar man vill ge dem i livet och överöser dem med kärlek och närvaro så ska det nog gå vägen.
This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,715 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>