Hoppla hästen

I morse deklarerade Lovisa glatt att Lovisa och mamma ska hoppla hästen. Mycket riktigt. Efter att Victor och Silvio begett sig till sjukhuset så åkte vi till stallet. När vi varit där en liten stund ringde Silvio och sa att vi måste komma hem för han hade glömt ta med sig nycklar. Lovisa var olycklig en liten stund tills hon fick klart för sig att vi skulle komma tillbaka till stallet.

Ridningen gick bra, Lovisa provade att trava några steg och för min del började jag hitta tillbaka till hur tusan man egentligen gör när man rider. Tyvärr håller inte foglossningen för några längre ridpass, men det blir nog bättre ju längre tiden går och jag får rätt muskler.
Hur gick det på sjukhuset då? Inte som vi hoppats, CRP var för högt och vi kan inte förstå varför. Barnen har varit hemma i 1½ vecka, Victor har ätit dunderkur antibiotika och ingen är sjuk, men likt förbaskat har han infektion i kroppen.
Vi ska till sjukhuset imorgon igen för att ta nytt prov och utifrån det vet vi om vi får åka vidare till Lund eller inte. Det är sjukt jobbigt att det är så ovisst och att vi kanske måste ställa in igen. Dessutom måste vi ha barnen hemma hela tiden så det blir inte så mycket vettigt gjort. Vad händer om vi båda måste jobba?
Nåja, det får väl ta och lösa sig..
This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,665 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>