Heldag i stallet

Idag skulle vi upp på hästryggen, jag och Lovisa. Det gick alldeles utmärkt. Lovisa fick borsta lite och sen rida. Jag red lite senare och upptäckte att jag har tappat en hel massa muskler. Jag orkade inte hålla ryggen sträckt ordentligt eller ha bra balans i traven. Nåja, både jag och hästen är ungefär lika otränade för tillfället så det passar ganska bra.

Lovisa lekte också jättebra med Hugo hela dagen. Han är ju drygt 1½ år äldre än henne och innan har hon alltid tyckt att han är lite för framfusig, men idag var de på samma våglängd och höll igång för fulla muggar. Det är verkligen skönt när de kan vara ute och leka hela dagen. På måndag åker vi till stallet igen sen är vi ju lite upptagna med avv vistas i Lund i två omgångar. På onsdag ska alla undersökningar göras och måndagen därefter blir det operation. Vi får åka hem över helgen och ladda om. Nu håller vi tummarna för att Victor får vara frisk så att allt blir av enligt planerna.
This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,307 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>