Fredag

Att det är fredag känns alltid lite bättre när man harjobbat hela veckan. Helt färdigjobbad är jag dock inte, ska jobba mitt sista pass på casinot ikväll. Jag skulle hellre ligga hemma och vila, men, men.. man får ta sig an det man har valt.
Silvio och barnen var på sjukhuset i förmiddags, allt såg bra ut. Läkaren var nästan lite lättad över att Silvio var så in i bängen förkyld för då var det nog bara en vanlig virusinfektion Victor fått och inte några dumma bakterier efter operationen.
Eftermiddagen var vikt åt ett optikerbesök. Silvio har sen länge använt sina gamla glasögon då de nyaste är sönden, även de gamla är sönder och det funkar inte riktigt att ha hoptejpade glasögon med fel skärpa så nu fick han ta tag i den biten.
Synen var givetvis förändrad. Tyvärr fanns det inga glasögon i absolut billigaste prisklassen, men två par glasögon med repskydd och synundersökning för 1300 får väl ändå anses vara ganska billigt.
Så snart jag får lite mer pengar ska jag också skaffa nya, mina är så snea och vinda efter barnen plus att jag inte tycker att de passar så bra längre när jag är blond. Jag har dock hittat ett par för 395 kronor så det blir inte fullt så smärtsamt.

Dags att göra mig iordning och sen gå till jobbet.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,321 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>