Tisdag?

Man blir ju lite förvirrad gällande dagarna nu, man börjar jobba en dag och så är det nya dag när man slutar fast man ska komma tillbaka samma dag igen. Äh, ni fattar.. jag är ju dessutom blond så det blir extra komplicerat.

Victor var hos läkaren idag igen, kontroller och spruta. Dessutom hade han feber som kan vara infektion eller alla tänder som kommer. Det kommer en del tänder nu och hela gårdagen var han jättelös i magen och idag dreglar han. Det har tagits prover på honom och han har fått antibiotika utskrivet för han var lite röd i halsen. Det gjordes även ultraljud och EKG vilka såg bra ut.
Lovisa fick äntligen gå på dagis igen idag, mycket efterlängtat. Barnen har ju inte varit där på över en månad så det kändes nog lite konstigt, dessutom har de ju knappt hunnit lära känna alla nya barn. En av Lovisas kompisar kom och kramade henne så hon har nog varit saknad.
Jag har mest sovit och vilat idag så min dag är ju inte särskilt intressant. Om tre timmar är det dags att vara på jobbet igen.
This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,733 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>