Godmorgon

Jag har redan varit uppe i två timmar för jag kunde inte sova, mest för att det låg en snarkande karl i min säng som hela tiden snodde mitt täcke. Jag har liksom vant mig vid att sova själv.
Gårkvällen var galet stillsam, jag och barnen bäddade ner oss i vardagsrummet, barnen tittade på Pippi och jag somnade. Runt midnatt var jag pigg som en mört igen och ägnade mig åt slösurfning tills Silvio kom hem. Silvio festade med nya jobbet igår och med tanke på vår festtorka så var han bra vinglig när han kom hem.

Idag ska vi göra som Laban och baka kokosbollar, Lovisa har fullständig dille på kokosbollar efter att tittat på Laban 5437 gånger. Undrar om hon ens vet vad kokosbollar är? Nåja, hon ville ju bara redan igår, men det fick jag sätta stopp för, dels var köket lite ostädat och dels var det läggdags.

Idag tänkte jag plocka upp min borttappade pysselådra. I natt fick jag en snilleblixt.. jag ska lära mig väva armband och till det har jag ju världens bästa lärare. Min man han kan sånt där, han har onekligen oanade förmågor.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

58,949 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>