Framsteg

Förhoppningsvis går en del saker åt rätt håll. Vi har ju haft Lovisa på nappavvänjning sen hon var hos tandläkaren och det går faktiskt över förväntan. Ibland provar hon att fråga efter nappen, men får inte psykbryt om hon inte få napp. Nu vet hon att hon bara får napp när hon ska sova i sängen. När jag la henne ikväll frågade hon inte efter napp och jag gav henne ingen heller, det är fortfarande tyst så kanske, kanske gick det bra att somna utan napp.
Del två är att Lovisa bajsade i pottan idag. Hon har ju inte riktigt tid och tålamod för pottan så det går lite segt på den fronten. Idag skulle jag sätta henne i stolen för att vi skulle äta, men då sa hon att hon skulle bajsa (bara att hon säger till är ett gigantiskt steg framåt). Jag frågade då om hon ville använda pottan och det ville hon, det gick superbra och hon fick beröm.
Victor har börjat vilja prova pottan på dagis.
Fatta skönt att slippa allt med blöjor! Visst, än är det länge kvar innan vi är där, men det går åt rätt håll!

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

58,949 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>