Fullt ös

Precis innan det var dags att hämta barnen och dags för Silvio att gå till jobbet gick vi en snabb runda på stan. Detta eftersom Silvio helt plötsligt har klädkrav på jobbet så det funkar inte riktigt med hans håliga jeans och slitna luvtröjor. På det lilla som fanns kvar av rean hittade vi ett par snygga byxor och en snygg skjorta, allt till det överkomliga priset 250 kronor.

Barnen har faktiskt betett sig så gott som exemplariskt, det hör knappast till vanligheterna utan de brukar oftast bråka och slåss om allt. Vi har istället haft en riktigt mysig eftermiddag/kväll med björnen sover på repeat tills jag blev hes. När Victor får dille på någon låt så är det repeat som gäller. Han har dock koll så vi skulel ligga på golvet och jag fick sjunga sen hoppar vi upp när låten är slut. Sötungarna!

Lovisa har blivit riktigt duktig nu med sitt språk, uttalet är fortfarande lite dåligt mellan varven, men hon får till bra meningar. På väg hem från dagis såg vi en traktor, sen kom en annan traktor för att lasta i snö i den första traktorns flak, Lovisa sa då helt korrekt: “Där kommer en till traktor”. Klart man blir lite stolt, särskilt då hon haft lite struligt med just språket och har fått träna lite extra och lära sig teckenspråk, men nu har det verkligen lossnat (vilket jag trodde hela tiden, men allt ska ju vara så läroplanigt och strukturerat på dagis så barnen får ju inte vara individuella alla gånger).

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

58,949 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>