En trött måndag

Igår tog jag en allergitablett i hopp om att slippa alla eländiga nässelutslag jag dragits med senaste månaderna. Det funkade! Det negativa var att de där tabletterna är som rena rama sömnpillret så jag har minst sagt känt mig som en zombie idag.

Efter jobbet mötte jag upp resten av familjen som var på väg hem från dagis. Det plockades blommor och skrapades armar. Hemma blev det lite mellanmål innan det var dags för Lovisa att öva lite på cykeln igen. Idag gick det bättre och hon fick upp rejält med fart och fick lite ordning på styrningen. Tyvärr är inte luften i framdäcket en lika postiv historia, det verkar läcka för vi pumpade på macken igår och idag var det lite luft. Fanns ingen pump på macken igår och cykelpumpen hemma funkar inte på hennes cykel så det fick vara lite dåligt med luft.
Ni må tro att det var näst intill omöjligt att få in barnen igen så att vi kunde ordna med kvällsmat, de ville bara vara ute och leka. Men imorgon är det en ny dag och då blir det en massa lek igen.
This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,665 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>