Lördagsbesök

Då var det dags. Vi skulle bli med bil igen, inte vilken bil som helst. Fårrrrden är tillbaka i sina hemtrakter. De 13 felen den fick tidigare i år är numera 0. Bilen kom ju inte hit av sig själv utan vi fick ju eminent besök av Silvio föräldrar samt syster med sambo. Vi åt lunch och sedan for jag, Lovisa, Tella och Jorge ner på stan för att titta lite. Och köpa lördagsgodis! Jag hittade en färgglad adventsstjärna till barnens rum så de också får det lite mysigt.

Upptäckte tyvärr att Lovisa snart vuxit ur sin bilbarnstol på längden, det fanns inte många centimeter kvar nu innan det är för mycket huvud ovanför stolskanten. Då kommer vi till det oundvikliga, att vända henne framåt. Så inom en inte allt för avlägsen framtid blir det till att leta ny stol till Lovisa, den modellen är tur i oturen billiga så det ska nog ordna sig.

This entry was posted in Övrigt, Shopping, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,856 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>