Äntligen klar

Jag skickade iväg resten av familjen till öppna förskolan där de fick roa sig bäst de kunde. Jag satt ju hemma och dona med de där testen, efter lite smärre tekniska problem gick det bra och jag hoppas att det jag fick ihop visar att jag skulle passa alldeles ypperligt för jobbet. Imorgon väntar intervju så det känns lite pirrigt i magen. Det är ju alltid lite pirrigt med intervju, men det här är ett jobb jag verkligen skulle vilja ha samt att det faktiskt är något jag är utbildad till så det är ju bara win win hela vägen.

Silvio och barnen fick sin beskärda del av action efter öppna förskolan. Någon person fick ett EP anfall och stupade i backen. Silvio ringde efetr ambulans och det kom en läkare från del närliggande vårdcentralen så jag hoppas att allt gick bra. Lovisa tyckte att det var otäckt, men jag har sagt både till henne och Victor att de var jätteduktiga som ringde efter ambulans och inte bara struntade i det. Hoppas att hon kan känna att hon var med om att göra något bra.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,683 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>