På begäran – Önskelista!

Yes, mamma skickade ett meddelande för ett tag sedan och efterfrågade vad barnen önskar sig i julklapp och födelsedagspresent. Det är lättare sagt än gjort att knåpa ihop deras önskelistor, men jag gör ett litet försök och lämnar utrymme för egen fantasi. Jag kommer också att visa/skriva om vad vi har köpt så att det inte blir onödiga dubletter.

Lovisa: Lovisa tycker om att leka rollekar, hon vill gärna ha figurer och dockor som kan agera familjer och liknande, hon har röster till alla olika “personer” i en grupp. Hon har i leksakskataloger pekat ut prinsessaker, kassaapparat, kundvagn, sminkhuvud, Littlest Pet Shop. Förutom alla saker som hon önskar sig behöver hon kläder, helst vardagskläder (ja, jag vet att det är skittråkigt att köpa och ge det i present) i storlek 116. Hon önskar sig också ett par svarta finskor med rem i storlek 28.

Victor: Victor är en sån där som tycker om allt som Lovisa tycker om, eller allt som mamma kan leka med. Han tycker om att leka att han lagar mat, ta hand om dockor och leka att det är hans bebis. Han tycker också om att leka med bilar, tåg och lego (men detta är något det finns väldigt gott om hemma). Han tycker också om att para ihop saker i spel, såsom memory och pussel. Även Victor önskar sig lite vardagskläder, och drar storlek 98 i byxor och 104 i tröjor. Victor gillar figurerna i Barbapapa och Mumintrollen.

Vad har de då? Jag har köpt lite olika spel, ett för att lära siffror och ett där man parar ihop saker. Jag har även köpt böcker (vilka jag visade för inte så länge sedan), en om bebisar och en om bokstäver. Till Lovisa har också ett kit med prinsessprylar inhandlats (tiara, skor, halsband etc). Lovisa kommer även få ett litet kit till Littlest Pet Shop (finns hur mycket prylar och djur som helst). Kläder kommer vi nog köpa en del på mellandagsrean, men då vet vi ju lite mer vad som behövs och vad som eventuellt fåtts i present. Lovisa kommer så småningom att få mitt dockhus och fick av sin farmor en stor låda med möbler och tillbehör till huset så där är vi liksom på fast mark. Gällande lego börjar barnen bli lite för stora för duplo och de har en påse vanligt lego som väntar på att de ska få lite mer hyfs ;) .

  

This entry was posted in Shopping. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,739 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>