4.3

Det är liksom den lilla sifferkombinationen som har satt ribban för dagens aktiviteter. Om det låter fullständigt obegripligt så är det nästan det också, men för min del var det skoj för det var en ny patch i WoW och en massa nytt att göra. Så ptja, kvällen har liksom ägnats vid datorn i full färd med att slå på elaka drakar och annat trams.

Imorgon blir det nya tag i städa-rensa-sortera-slängasvängen innan jag ska till min tandläkare och bli bedömd. Jag misstänker att min tandläkare inte är fullt nöjd med mitt tandkött, det har liksom börjat bråka lite sen jag kom på den eminenta idéen att sluta röka. Och givetvis ska det krångla på ett ställe som är snudd på omöjligt att rengöra ordentligt på. Jojo, det blir imorgon det, jag ska väl i vanlig ordning få bli fotograferad i munnen ur alla möjliga och omöjliga vinklar.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,740 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>