Tjingeling annandagen

Det går minsann undan här. Hela dagen har gått åt till något jag mest skulle kalla ingenting. För det var nästan lite så. Vi bestämde oss ganska snabbt för att dela upp familjen och ägna oss åt lite olika aktiviteter. Victor som inte bemödade sig nämvärt med att ägna sig åt nattsömn fick följa med mig ut ett par timmar för inköp av nytt diskställ. Lovisa å andra sidan som ska försöka klara sig utan blöjor fick gå till en lekplats i närheten ifall olycka skulle ske. Olycka skedde och så var det med det.

Resten av dagen förflöt med lite fler olyckor, invigning av nya diskstället (yayers, disken åker inte rutschkana), tjafs om lämplig sovtid och lite kvällsprat med katterna.

Nu ska jag än en gång plocka upp barnens spel, hänga tvätt, hänga upp rullgardinen som jag råkade ha ner innan och sen ska jag banne mig sova. Förhoppningsvis barnfritt! Att hoppas på snarkfri Silvio är nog att ta i för mycket ;) .

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,735 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>