Natti natt

Dags att försöka få lite mer sömn än jag fick inatt. Kunde knappt sova, hade jättesvårt att andas av någon konstig anledning, men  jag brukar få det när vi är där. Kanske katterna. Och ja, då kanske någon undrar varför i h-e vi har katter hemma nu, men det har alltid fungerat bra och fungerar bra nu. Så vem vet vad tusan det är. Nåja, nu ska det sovas.

Jag har ställt väckarklockan på 07:00 hela veckan, dags att få kvällströtta barn så de ska upp hyfsat tidigt på morgonen så att de faktiskt somnar när de ska somna. Är evinnerligt trött på alla sena kvällar med krångel och tjafs.

Idag gjorde Lovisa framsteg på toalettfronten och lyckades äntligen få till det där skvalandet. Lite senare firade hon visserligen med att slänga av sig nattblöjan och kissa i vår säng, mindre skoj. Men vi fortsätter kämpa den veckan hon har kvar hemma innan dagis börjar igen sen tror jag att vi är i hamn, det har gått bra hela dagen idag faktiskt.

Bara det finns en tågbana går det att ha med Victor varsomhelst…

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,816 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>