Lite firande

Idag firades Victor på öppna förskolan. Han bjöd på mockarutor och sen fick han ett nallekort och en tandborste. Det var nog ett alldeles ypperligt firande enligt Victor.

Lovisa var på BVC för andra omgången synkontroll. Hon klarade den inte den här gången heller så nu blir det ögonläkare nästa. Vi får väl se hur det går. Ibland undrar jag, för hon kan se yttepyttesmå saker i bakgrunden som flimrar förbi snabbt när hon ser en film eller så, men sitta och peka på bokstäver är väl kanske inte tillräckligt roligt. Nåja, lika bra att gå till grunden med det helt enkelt och se om det är synfel eller om hon bara är en latmask.

Jag är hur trött som helst idag. Jag fick en liten herre i sängen inatt som nog håller på att bli förkyld. Han sov inte så bra, kastade sig runt, grät och mest av allt sparkades han en hel massa. Barnen somnade gott nu på kvällskvisten, Lovisa sover än, men Victor är uppe och skrotar lite.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

One Response to Lite firande

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,981 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>