Svettig eftermiddag

Idag var det visst min tur att hämta barnen, det brukar oftast sluta ganska illa med vilda barn som försvinner åt olika håll. Idag var visserligen Lovisa medgörlig och sådär, men Victor tog i från tårna och det tog mig 20 min att få ut honom från dagis. Vid det laget hade han ställt till med bra mycket elände och jag var helt genomsvettig. Skitunge!

Vi gick till öppna förskolan idag en sväng på eftermiddagen. Det gick bra ända till sångstunden då Victor var för trött och blev jätteledsen så vi valde att gå därifrån istället. Dumt att trassla i onödan.

Hemma lagade vi sedan brakmiddag, glada efter beskedet vi fick tidigare så kändes inspirationen på topp då det bjöds på biff och färgglatt grönsaksfräs, lite vitlössmör och bea till det så var vi i hamn.

Nu ska knasungarna sova tycker jag. Insåg igår varför de inte somnar så tidigt som barn brukar göra, de behöver ju inte gå upp så tidigt på morgonen så de sover ju ändå de timmar de behöver.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,827 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>