Det blev bra ändå

Barnen var kanske lite onödigt härjiga mellan varven, men till sist blev det lite lugnt här i stugan. Jag passade på att sortera in papper i pärmar och tog tag i bytet av elleverantör till någon som är lite billigare. Någon 1000-lapp extra om året är väl roligare att lägga på annat än el.

På seneftermiddagen bar det av på promenad. Det var riktigt skönt att komma ut, och sen var den skoj att prata en massa med HK, det var ju ett tag sen. Det får allt bli fler promenader.

Förresten kom ett paket till mig idag med en bok jag beställt från adlibris som har lite rabatt på hälsoböcker just nu så jag passade på att köpa en bok som jag hört mycket gott om. Jag behöver verkligen inspiration och komma ur det där tänket att det måste vara pasta/potatis/ris till all mat.

This entry was posted in Dagens boktips, Från soffpotatis till superpingla, Matlagning, Shopping, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

2 Responses to Det blev bra ändå

  1. Tella says:

    Den boken har jag också! Jag kanske skulle ta och använda den lite mer…

  2. Emma says:

    Ja, det var ju en hel del som såg smarrigt ut :) . Ska läsa den lite bättre och få lite inspiration :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,320 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>