Håll i hatten

Den här bloggen har ju funnits i ungefär fyra år. Under de fyra åren har ni nog otaliga gånger hört mig klaga på hur otroligt tråkigt jag tycker det är att städa. Missförstå mig rätt, jag älskar när det är städat och fint, men vägen dit är så förbaskat tråkig att jag inte tar i från tårna om man säger så ;) .

Nåväl, anledningen till att ni bör hålla i hatten. Jag, Emma, dysfunktionell gällande städning tänker nu tipsa om en städartikel. Idag på Citygross såg jag nämligen en trasa som inte kostade mer än en 20:a. Den heter Vileda Micro & Sponge. Det är ungefär vad det heter, en microfibertrasa som är lite som en svamp. Hursom. Jag har precis låtit den städa loss i köket och då ingick ingrodd fläkt och spis i repetoaren. Och vet ni vad, nu ska jag svära, men helvete så enkelt det gick och så bra det blev. Jag behövde bara använda vatten. Jag är fast. Tur jag köpte två så en är i tvätten och en får jobba med köket.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

One Response to Håll i hatten

  1. Erika says:

    Åhh nu blev jag nyfiken!! Den MÅSTE jag ju bara testa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,309 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>