Kvällen

Ja, visst såg det smått fantastiskt ut på min promenad? Vintern är ju helt klart bästa årstiden när den är som den var idag. Snö och sol. Perfekt!

Idag på Lovisas avdelning hade ett  barn kräkts så nu inväntar jag den skräckslaget den stora magsjukan. Usch och fy, jag hoppas, hoppas, hoppas att det inte var typ vinterkräksjukan som kommer hem till oss för då får jag inom en snar framtid en rejäl nära-döden-upplevelse.

Ni ser väl förresten så fint Victors hjärta klappa på. Det är så häftigt att se hur alla blogghjärtan som finns på folks bloggar snart har samlat ihop 100000 kronor, och då är ju hela februari kvar. De här hjärtatnen är ju egentligen bara en mindre del av insamlingen, men det glädjer mig mycket att se hur många som bryr sig och hjälper till. De saker som genomförs under alla hjärtebarns månad brukar märkas väldigt väl. Det sker så konkreta saker av insamlingen varje år, det är något jag gillar med en insamling – att man får se resultatet.

This entry was posted in Vardagsliv, Victors hjärta. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,739 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>