Att ge upp lite

Ja, det där med LCHF. Nu har jag ju provat ett tag. Och jag har varit både nöjd och missnöjd. Det har varit skönt att blodsockret inte så påtagligt har slängt sig hit och dit vilket lätt leder till panikhunger. Jag har heller inget jättesug efter pasta/ris/potatis. Men, jag känner mig ändå inte helt nöjd och en del godissug har funnits kvar. Så jag kommer nu att äta lite mer vanligt, en del bitar tar jag med mig. Min nya frukost är ju outstanding, äntligen blir jag mätt och klarar mig bra under fömiddagen. Jag kommer nog också att fortsätta med mn mer grönsaksorienterade kvällsmat då kvällarna har känts bättre så.

Det blir nog bra det också, och snart ska jag börja träna lite mer seriöst igen, köpa träningskort och sådär. På Friskis, där jag alltid tränat för finns det barnvaktsrum också så jag behöver inte känna mig helt beroende av hur Silvio jobbar utan det kan nog funka ändå.

This entry was posted in Från soffpotatis till superpingla. Bookmark the permalink.

One Response to Att ge upp lite

  1. Tella says:

    Jag körde ju LCHF förra dieten och det funkade ju jttebra, tills jag slarvade lite grann, då var det lite kört direkt…så den hr omgången kör jag en modifierad variant av LCHF/GI, och ter mestadels enligt LCHF, men också lite GI, och har bytt ut “det vita” mot fullkornsalternativen, och så ser jag till att alltid ha nötter eller en frukt eller så i väskan, så att jag kan äta någorlunda regelbundet.
    Det är svårt att få till regelbundna måltider när jag jobbar, men istället för ett glas saft för att snabbt få upp energinivån så knaprar jag nötter och torkad frukt.
    Sund mat och motion är ju egentligen det som behövs, så därför äter jag även sånt jag kanske inte borde, men så tar jag en extra runda med hunden…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,983 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>