Fixar och donar

Försöker komma ifatt lite med allt som är att göra här hemma. Främst RENSA, det är så mcyket som inte behöver vara här, men som givetvis tar en massa plats. Barnens urvuxna kläder sorterade jag ju i höstas inför loppisen sen hände inte så mycket mer. Nu har jag äntligen börjat ta tag i att sälja av en del av kläderna. Det går sakta, men säkert. En del skulle ju också slängas för att det är så bedrövligt fläckigt. Sist, men inte minst finns de där kläderna som är hela och rena, men som inte har något större säljvärde. Gällande dem skickade jag ett mail till kvinnojouren och frågade om de ville ha kläderna. Nu inväntar jag svar. Ska de ändå iväg känns det ju alltid bra om de verkligen kommer till nytta.

Nu har äntligen plogbilen varit här så snart ska jag iväg och hämta en TV vi fått till skänks. Den stora vi har i vardagsrummet börjar ge upp livsgnistan så den får en ersättare tills vi har råd att köpa en platt som inte är så skrymmande. Jag misstänker att vi kommer bli Sveriges sista familj med platt-tv den dagen det väl inträffar, men ptja.. vi har liksom andra prioriteringar.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

One Response to Fixar och donar

  1. Tella says:

    Det r samma här med platt-tv…vi prioriterar annat så länge den tjocka tv:n funkar…så vi lär väl dela på sistaplatsen :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,993 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>