Så kass

Idag har jag nog för första gången i mitt liv fått en faktura som i mitt tycke varit helt uppåt väggarna. Den som hängt med i svängarna vet att jag när tid och ork infinner sig roar mig med att sälja av lite gamla prylar på Tradera. Häromdan postade jag och barnen några paket. Jag skickar alltid kläder i färdiga ‘mail bags’, en slags tåliga platspåsar. Jag tycker det är smidigt och jag slipper leta efter påsar och tejp. I vanlig ordning inhandlades lite frimärken. I ganska många år har det ju funnits frimärken som redan är klister på baksidan, som klistermärken, men nu fick jag sånna där vidriga man måste slicka på. Nåja, jag slickade och klistrade på. Konstaterade att frimärkena satt kvar och la breven i lådan.

Så idag kom det en faktura där Posten tycker att jag kanske borde satt frimärken på mina brev. Och eftersom de varit så snälla att påpeka detta för mig ville de också ha ut en liten extraavgift på 40 kr. Vi kan väl säga såhär.. så länge de inte kan göra frimärken som inte kräver superlim för att sitta kvar tänker inte jag betala. Bestridan är inskickad, nu inväntar jag rond två.

(Detta är också varför man alltid ska skriva avsändare, tänkt så dumt det blivit om mottagaren fått en faktura..)

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,754 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>