Hej från sjukstugan

Sömn var väl lite av en bristvara i natt. Det berodde mest på Lovisa och hennes envisa hosta. Hon hostade ju hela dagen igår, men inte så farligt mycket. Tills hon skulle sova.. Då tog hostan riktigt skruv och det stackars flickebarnet hostade tills hon kräktes flera gånger och blev givetvis ledsen över att hon ‘spillde’. Efter en natt som fortsatte ungefär i den andan samt med inslag av Silvios rosslande så är jag ganska så rejält trött idag.

Lovisa ringde jag sjuk och det kom mest en suck från hennes fröken och svaret ‘jaha, hon också.. vi är inte många här idag’. Victor behövde dock rastas så han fick vara på dagis så han inte skulle riva lägenheten samt att Lovisa behövde få lugn och ro. Victor är ju frisk så det är snudd på att jag misstänker influensa i familjen då Victor vaccineras varje år. Det återstår att se så jag ska nog inte ropa hej än.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,983 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>