Vad händer i veckan?

Ja, det kan man undra. Jag känner mig lite rastlös efter förra veckans sjukstuga och vill få saker fixade. Jag tror att Lovisa får vara hemma imorgon också, hostan strular en hel del för henne fortfarande och hon ska ju kunna vara med i allt som händer på dagis. Vilda Victor däremot får lite dagishäng redan imorgon då han å andra sidan har hysteriskt mycket energi helt plötsligt så det blir bra om han får komma iväg och dona med sitt.

Jag får väl ta nya tag med städningen här hemma, det har stökats otroligt idag, men det har inte funnits tid att riktigt städa, bara röja bort det mest akuta. Annat jag tänkte ordna med i veckan är barnens garderober, det finns en hel del som de vuxit ur, men som blivit liggande så en ordentlig rensning behövs. Tyvärr blir det nog att slänga det mesta då det nästan alltid finns någon fläck som inte försvinner i tvätten.

Det skulle också behövas piffning med lite nya blommor, de jag köpte förra våren lever än (kors i taket!), men nu när jag sett att de faktiskt klarat sig ganska bra från klåfingriga barn kan det vara skoj att utöka med fler. Bara katterna får lite plats att spana på så är det nog bra. Katterna ja, de stackarna blev ute hela förmiddagen, Silvio tänkte inte på att säga att han släppt ut dem på morgonen så lyckligt ovetandes var vi andra iväg. Sen när vi åt lunch hörde jag hur de krafsade, men jag trodde de krafsade för att de ville ut, men så var det visst inte. Tur att de har gott om päls ;)

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,983 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>