På riktigt

Nu känner jag mig sådär sysselsatt igen, mycket bra. Jag mår inget vidare av att inte ha något att göra, jaja.. jag vet att familjen och hemmet också är ‘något att göra’, men jag skulle bli en sjukt usel hemmafru om det var ett alternativ. Jag behöver mer utmaningar än så.

Efter en natt med inte allt för mycket sömn och en morgon som ägnades åt ögonöppning (Victors, han har sina vana trogen fått rejält kletiga ögon av förkylningen) lämnade två lite småtrötta barn på dagis innan jag gick hem för att plugga. Och plugga har jag gjort. Egentligen är ju hela kursen repetition för mig, men då jag har ytterst selektivt minne och inte ägnat just cellbiologi någon större tankeverksamhet senaste två åren så går mina tankar mest “hmm.. det där ordet känner jag igen.. vad var det nu igen..? ehh.. oj, var det så mycket”. Sen har jag inte heller rätt kursbok då jag tänkte snåla eftersom jag redan har en bok om cellbiologi hemma, men det blir ju lite förvirrat när kursen bygger på en annan bok. Jag får freestyla lite och hoppas på det bästa.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,740 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>