Onsdag

Vi började bra med sovmorgon, dessvärre inte planerad sådan. Alla hann ändå till det de skulle till. Jag har varit hemma och pysslat med mitt. Sen hade jag lovat barnen att vi skulle cykla i eftermiddag eftersom de slutade lite tidigare. Victor har fått en balanscykel, det ska bli intressant att se om den ger mer än en vanlig cykel. Vi kan väl säga såhär, idag fattade han inte finessen. Lovisa är superfeg när hon ska cykla, har hon en trehjuling är hon värsta racerföraren, men med en riktig cykel går det knappt allt. Lite tråkigt och därför blev det inte mycket cyklande förra sommaren. Idag provade vi igen, vi cyklade till affären och köpte glass. Det tog nästan en timme att komma till affären.

Jag har ju också fått roa mig med att gräva fram Lovisas cykel i cykelförrådet. Det är extremt ociviliserade människor som bor här. Varför ställa in saker när man bara kan lägga på hög? Det finns ett cykelrum till som är mycket större, men orka.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,309 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>