Det går snabbt när man har roligt

Den här veckan har gått så sjukt snabbt. Kanske för att det varit saker att göra hela dagarna. Och kvällsmaten har blivit sen varje kväll och ändå känns det som om vi skyndat oss för att få mat, men eftersom alla har varit iväg så har vi inte kommit igång förren femsnåret.

Lovisa var riktigt duktig vid kvällsborstningen, hon gjorde som tandläkaren hade sagt åt henne så för en gångs skull fick jag verkligen komma åt att borsta ordentligt överallt, det brukar annars vara lite olika ställen varje gång. Hon fixade flourtabletten också enligt instruktionerna och hon var så stolt över att hon hade en egen medicin att ta, sen att Victor också fick en tablett kanske inte hör hit ;) .

Imorgon ska jag och barnen fredagschilla för oss själva, Silvios jobb erbjuder lite after work så han stannar kvar på det. Popcorn är utlovat till oss så får stanna hemma så det ska nog inte gå någon som helst nöd på oss. Poppade i gryta såklart, men jag önskar mig en popcornmaskin.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,720 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>