Dagens sötaste

Victor alltså, jag skrattade så jag grät. Han lekte med en tejpbit. Helt seriöst och i sin egen lilla värld hade han satt fast tejpbiten på ett ställe och frågade: “Sitter du bra där?”.

Äsch, det är sånt där som man kanske bara tycker är roligt och sött när det är ens eget barn och man var där och såg det. Men alltså, vad jag skrattade. Och gör det fortfarande bara jag tänker på det.

Dagen i övrigt har varit ganska trist, min mage ägnade hela förmiddagen åt att protestera mot att vara vaken på dagtid. Sen hade jag ett gigantiskt tvättberg att underhålla mig med,  ett så stort så det krävdes tvättstugebokning. Täcken, kuddar, lakan.. Två barn som lyckats kissa lite för ofta i sängen. Lovisa har inte vaknat i tid ett par gånger och Victor är ju expert på att dricka massvis på kvällen och sen kissa i sömnen så det svämmar över.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,881 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>