Helg minsann

Jag känner mig väl mest miserabel i mitt berg med snorpapper, Silvio fick dessutom jobba över lite idag när jag var som mest trött. Nåja, det blev ju bättre sen :) . Jag tog ett par kort på skitungarna (bokstavligt talat) med instagram nu igen. Lovisa är så söt i sitt chokladskägg efter fikat då det bjussades på chokladmjöl idag. Victor var bara söt :) .

This entry was posted in Övrigt, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

112,085 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>