Söndagsäventyr

Kanske inte så mycket tilläventyr idag, och det mesta idag tog tid. Vi började med lite städning för att sedan åka till det där fiket som tog för mycket betalt igår, inga problem att få pengar tillbaka. Tillbaka i stan gick vi och kollade på cirkusdjuren, något vi inte var ensamma om, Victor tyckte att det var lite för läskigt så det var helt rätt beslut att han inte ska gå på cirkus. Jag och Lovisa ska däremot roa oss kungligt på lördag, mamma bjöd Lovisa på hennes biljett.

Sen blev lite hungriga och slog till på thaimat, Lovisa fick ett rejält utbrott och det var fel på precis allt så hon fick gå ut med Silvio. Jag tyckte lite synd om sällskapet som satt brevid oss och fick höra på lite väl mycket gnäll. Hur sjutton får man barn att tycka restaurang kan vara okej? Jag har inte skyhöga krav, men inte skrika och inte springa runt är väl ganska rimligt? Om inte annat för att jag vill äta ute ibland…

Imorgon firar vi Valborg i all stillsamhet med Elvira, Hannah och Martin. Vi hoppas, det kan ju lika gärna hända att Elvira blir storasyster ;) . Planerna är inte större än att barnen leker lite, vi grillar eller fixar annan mat och om vi orkar går vi och tittar på någon majbrasa. Ibland räcker det också.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

One Response to Söndagsäventyr

  1. Maja says:

    Bra läsning.

    Kan du vänligen kontakta mig när du ser detta? Tänkte fråga dig en sak. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

112,085 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>