Galen dag

Egentligen skulle ju Silvio varit ledig idag, men när han blev tillfrågad om att jobba så tackade han ja. Pengarna är trevliga, men jag har nog snudd på förlorat förståndet idag flera gånger om. Victor har för det mesta varit väldigt foglig, men senaste veckorna är han som förbytt och ställer till med så mycket jävelskap och bråk som det bara är möjligt.

Idag hade vi inga planer och jag är allt utom pigg med min förkylning så jag ville ju helst ligga kvar i sängen och sova hela dagen. Det fick jag naturligtvis inte. Sen förra gången solen vågade visa sig har Lovisa frågat efter solglasögon och vem är jag att neka. Så vi fick efter mycket om och men på oss kläder så vi kunde gå ut. Såg på nätet att Grand Samarkand hade öppet hela dagen så i min enfald tänkte jag att stan säkert har lite öppet. Jodå, med betoning på lite. Men det hade känts bra dumt att vara inne i ett köpcenter idag. Åhléns hade öppet så det blev inköp av solglasögon. Förresten, solglasögon är (i mitt tycke) sinnessjukt dyrt. Eller ja, om jag visste att de skulle hålla är väl kanske inte 100 kr paret fasligt dyrt, men jag känner ju mina barn. Så en stor del av senaste timmen har Victor vrålat efter de där solglasögonen och jag har förklarat att han bara får ha dem när hans ka gå ut i solen. Till sist plockade han själv ner dem.. och ja.. nu väntar jag mest på att de ska gå sönder.

This entry was posted in Shopping. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,854 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>