Ett urval

Jag har ju försökt köra hårt med instagram idag och har väl lyckats lite grann. För er som inte har instagram kommer några av bilderna från dagen här. Jag försöker fortfarande lära mig instagram och hur jag lämpligen följer andra, så jag kommer nog nörda till mig lite på det området.

Vi fikade, Lovisa var sur och slängde Victors fika i backen så Victor fick Silvios fika. En bulle i ungefär samma storlek som Victor, han orkade ungefär halva.

Jag letade som bekant efter skor och hittade i tredje sportaffären vi besökte. Något som visade sig vara bra för jag hade visst något bonuskort där och fick en liten slant i avdrag på priset.

Vi köpte även en ny fotboll, en riktig denna gången och avslutade kvällen med en match. Lovisa åkte rutchkana, Silvio skrattade åt mig och Victor sprang till andra sidan planen och slängde sig i backen så långt som möjligt från alla andra i sann italienaranda.

This entry was posted in Övrigt, Shopping. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,751 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>