Facit

Jag tränade, det är ju alltid nåt. Saker jag inte alls gjorde: dammsuga. Tur att det finns en morgondag också. Men eftersom ingen ville plocka upp saker från golvet orkade inte jag heller. Istället tog ja itu med den där förhatliga disken som blivit stående lite för länge för att det skulle kännas okej. Och eftersom jag var så nöjd med den bedriften diskade jag igen direkt efter kvällsmaten. Helt galet. Borde dessutom se om jag kan hitta en viss mutter till diskmaskinen och se om den vill fungera. Vill den inte fungera efter det får den nog möta sitt öde på tippen.

Imorgon ska jag med Lovisa till ögonläkare för återbesök. Jag hoppas att det går bra, vore väldigt skönt om Lovisa slipper de där hemska dropparna, men sån tur har hon väl inte. Lite träning ska hinnas med också för dagens pass var inte alls jobbigt, det var lite för lätt. Det är tydligen cykla jag är dålig på ;) .

This entry was posted in Från soffpotatis till superpingla, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,669 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>