Godaste tillbehöret

Jag tycker om att ha lite småplock till maten så det inte bara blir kött, potatis och sås. Detta är mitt favorittillbehör just nu till kött. Jag föredrar att använda portabello då jag tycker det blir mycket godare och lite matigare än champinjoner. Det är inte knepigare än att skiva svampen och steka i ordentligt med smör. När svampen steks ska det också i några vitlöksklyftor, jag tycker det är lagom med två stora. När svampen är färdigstekt hyvlar jag över en anselig mängd parmesan. Inga andra kryddor eller så. Med en riktigt god parmesan behövs inget annat. Jag rekommenderar att lägga lite extra pengar på en god parmesan från en ostbutik eller så. Den man köper i färdiga bitar i osthyllan i affären duger mer till att ha i lasagne. Men vill man ha en god parmesan som fungerar som krydda är det väl värt den extra slanten.

This entry was posted in Matlagning. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,986 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>