Fullt upp

Lite så är det och igår hade jag nog allmän bloggtorka. Igår var jag ju på mitt första jobbcoachmöte, det är något som ska pågå i tre månader och under den tiden ska jag bli fantastiskt bra på att söka jobb.

Peppad av det tog jag itu med jobbsökandet idag igen och fick iväg en del ansökningar. Jag har också skickat en förfrågan till arbetsförmedlingen om de är villiga att hjälpa till med fler truckbehörigheter. Idag hade ett företag fått mitt CV av arbetsförmedlingen och tyckte att jag verkade perfekt och ville att jag skulle komma på intervju, tyvärr fick det avstyras då jag saknade de behörigheterna de ville att jag skulle ha. Och jag kan väl säga som så att det är inte direkt första gången.

På dagis håller barnen på med snabbinskolningar i vad som ska hända efter sommaren. Det innebär att Lovisa fick gå och äta i matsalen idag, imorgon ska Victor gå till sin nya avdelning och leka.

Sen vill jag varna alla som köper fleecejackorna från H&M, på ganska kort tid har båda barnens gått sönder i dragkedjan. Jaja, de är billiga, men vad tusan. Lite tröttsamt.

This entry was posted in Övrigt, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,839 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>