Det blev en tårta

Ja, jag fick för mig att jag skulle baka en tårta. Smått idiotiskt eftersom jag inte ens är särskilt förtjust i tårta, men jag ville prova att göra en botten. Botten blev bra, men det är ju helt hopplöst att skära den så det blir bra. Jag lyckades därför bara dela tårtan en gång och båda fyllningarna fick hamna i samma lager. Nu förstår jag varför jag är en latmask som köper färdiga bottnar ;) .

För övrigt har det varit en ganska så lugn dag idag. Barnen har ju varit en sväng på dagis och jag har letat jobb i vanlig ordning. Ingen större lycka. Om jag inte jobbar något i sommar kommer barnen snart ha ett sommarlov att se fram emot, om de nu står ut med mig i en massa veckor. Fram till dess får de ändå gå lite grann för att jag inte ska behöva trolla allt för mycket med knäna utan hinna med möten, jobbsökande och allt vad det är. När jag skrev in mig på AF i höstas fick jag den smått upplyftande informationen att de som får jobb är de som lägger ner 40 h i veckan på att söka. Vem sjutton hinner det? Som arbetslös får man ha barnen på dagis 15 h i veckan. När alla sover och jag har tid igen är det som nu mitt i natten och då får jag inte ihop något vettigt. Coachen sa också att det var viktigt att aktivera sig även när man är arbetslös så att man inte bara ligger i soffan och tittar på tv, vi kan väl säga som så att ibland skulle det vara skönt att faktiskt få bara ligga på soffan och titta på lite tv någon dag ;) .

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,840 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>