Söndag

Igår hände det inte så mycket. Ute var det mest regn och åska. Här hemma kände sig Silvio lite sämre igen så han vilade mest. Men det var ju lördag så lördagsgodis skulle inhandlas. Jag fick för mig att det var en toppengrej att göra det själv med barnen så vi åkte till en godisaffär.. och ja.. vad säger man. Det var lite stressigt ;) .

Idag kom Silvio äntligen iväg till jobbet, han had satt upp sig på att jobba extra i helgen så det passade bra. Det blir ju inte så långt pass då så om några timmar är han hemma igen.

Ikväll tänkte jag träna också, har ju inte riktigt fått ihop det med lämpliga tider i veckan så det har blivit lite dåligt med träning. Jag är nog så väldigt seg av allt pollen, ögonen kliar konstant och jag nyser lite mest hela tiden. Jag vill ändå inte ta medicin för då blir jag ännu tröttare och så dåligt mår jag inte nu.

This entry was posted in Från soffpotatis till superpingla, Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,841 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>