Inte alls någon dålig måndag

Bortsett från mitt smått uppgivna inlägg tidigare idag har det varit en ganska så trevlig dag. Förmiddagen tillbringade jag och barnen hemma i godan ro, de var vänner nästan hela tiden och lekte fint tillsammans (tillhör verkligen ovanligheterna). Bortåt eftermiddagen kom Silvio hem och då blev det middag innan jag satte Victor i vagnen och gav mig ut på promenad. Idag fick jag ihop en ny runda, skönt att kunna variera sig lite och den blev alldeles lagom lång så den kommer bli av fler gånger, att jag fick titta på en massa hästar på vägen var helt klart en bra bonus. Victor somnade gott och sen mötte vi upp Silvio och Lovisa som var ute och lekte.

Kvällskvisten rundades av med bullbak och sedan raid. Värre dagar kan man som sagt ha. Imorgon väntar lite dagis igen för barnen, nästa vecka också sen blir det sommarledigt på riktigt (om jag inte skulle råka bli med jobb).

This entry was posted in Från soffpotatis till superpingla, Matlagning, Övrigt, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,842 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>