Firat midsommar

Ute regnar det och här inne sover två utmattade barn. Midsommar firade vi hos Hannah och Martin. Vi började med att fixa iordning lunchen och äta den. Vädret var toppen och vi kunde sitta ute. Dock hade deras granne lite andra planer för att  han tyckte att det var ytterst lämpligt att klippa gräset och sen dra igång med kantklipparen också. Härligt! Till efterrätt fick vi smarrig jordgubbstårta eftersom det även var Hannahs födelsedag.

Vi tog oss sedan iväg till ett midsommarfirande där det blev lite dans runt stången, fiskdamm och chokladhjul. Elvira kammade hem storvinsten, en paradisask. Vi körde sedan lite mellanmål med jordgubbar och glass, barnen lekte för fullt och var överens större delen av dagen.

Lagom tills att vi skulle dra igång lite korvgrillning kom regnet. Jag upptäckte också att korvbröden hade fått stanna kvar hemma. Nåja, potatis fanns ju i överflöd så vi fick ihop en riktigt god kvällsmat också. Efter lite mer kvällshäng åkte vi hem, givetvis somnade båda barnen i bilen.

Victor har klarat sig bra idag, han har ägnat sig åt en hel del lugnare lekande och pusslande så att det inte skulle bli för mycket. Han har mer och mer börjat tänka på att pausa och ta det lugnt ibland för att inte må dåligt. Inte lätt när man är 3 och har massvis med spring i benen.

This entry was posted in Övrigt, Victors hjärta. Bookmark the permalink.

One Response to Firat midsommar

  1. Erika says:

    Låter som en mysig midsommarafton trots regn och störig granne :) Kram på dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,674 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>