Man kan ha bra torsdagar också

Idag var en synnerligen bra torsdag. Förmiddagen ägnades till största delen åt att vimsa runt. Jag skulle mest dammsuga, men så hittar jag en massa saker på vägen, som vinteroveraller som fortfarande hänger på krokarna i hallen, in till tvätten med dem. Och ungefär sådär fortsatte det. Jag är urkass på att hålla mig till en sak och fokusera när jag städar, jag påbörjar en massa annat under tiden. Nåja, dammsuget blev det. Dusch blev det också. Lunch på det och sen anlände vännerna. Vi var inställda på att rasta barn så vi gick ganska snart ut i lekparken, köpte fika och sen blev den en annan lite lekplats på en gård istället. Jösses vad sommarbarn blir smutsiga ;) . Så det blev givetvis bad för skitgrisarna när vi vinkat av gästerna.

Nu på kvällen har vi hämtat hem en liten skänk. Jag tänkte ge den lite kärlek, lite ny färg och nya knoppar på lådorna. Tror den kommer vara fin som snus sen. Billig var den också, men visst går den upp lite i pris med färg och knoppar.

Och angående AF, de insåg orimligheten i att de där två jobben skulle vara sökta i tid så de hävde det beslutet och sådär. Lite lättnad på den fronten alltså.

This entry was posted in Inredning, Övrigt, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

One Response to Man kan ha bra torsdagar också

  1. Hannah says:

    Gud, va skönt att de faktiskt var lite resonliga för en gångs skull! Tack för idag också! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,987 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>