Tröttisdag

Med all rätt fick vi otroligt lång sovmorgon idag. Det behövdes. Jag kom i säng ganska så sent igår. När jag som bäst höll på att somna hörde jag däcktjut, en krasch och en del gapande. Fattade typ ingenting. Sen såg jag en polis komma springande över gräsmattan, på andra sidan huset såg Silvio polisen komma med draget vapen. Sen var allt lugnt. Men, ptja, vid det laget hade jag ju redan vaknat.

Ibland undrar man ju vad som händer här, det är ju ytterst få saker det står något om i tidningen. Det är mer regel än undantag att man ser civilare lite varstans och för ett tag sen ringde polisen på porttelefonen och ville bli insläppt i uppgången.

Jag längtar galet mycket efter fast jobb så att vi någon gång kan komma härifrån. Vi har det ju ganska så lugnt och skönt just där vi bor.. men det hade väl alltid varit skönare att bo i ett område där det alltid är lugnt och skönt.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,851 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>