Det rullar på

Vädret sätter ju stopp för i princip alla planer på skönt strandhäng och plånboken sätter stopp för alla andra aktiviteter som kan tänkas kosta pengar. Lite dålig kombination, men det går inte jättestor nöd på oss för det.

Igår var vi en sväng på öppna förskolan, alltid lika trevligt. Silvio jobbade sen på kvällen så det där med fredagsmys fick jag och barnen reda ut själva. Fredagsmys hos oss innebär på sin höjd att vi köper lite snacks, barnen häller det på golvet och smular sönder. Helt idiotiskt, men, men. Jag gillar snacks och häller inte mitt på golvet. Lovisa har ju varit lite snabb med att snappa upp reklamen så hon har stenkoll på att det ska vara ostbågar eller chips. Tacos brukar vi inte äta, eller ja, vi äter det, men inte specifikt på fredagar. Vi äter nog ingen särskilt mat på någon särskild dag. Vi kan lika gärna äta stek på en tisdag och falukorv på en lördag. Både fördelen och nackdelen med att ha för mycket tid över.

Idag är alla hemma och det har varit bus, jag har gått en promenad i min ensamhet och det har handlats lördagsgodis. Jag tänkte även baka lite frallor sen, men nu åskar det. Jag antar att det är en myt, men jag har hört att det inte jäser om det åskar så jag kan lika gärna vänta, frallorna är riktigt snabbakade.

This entry was posted in Matlagning, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,847 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>