Två senaste

Igår var vi som sagt på altanåterinvigning. Men. Eftersom det mest regnade blev det inte så värst mycket altanhäng, bara en liten stund mellan ett par skurar. Trevligt var det i vilket fall som helst.

Idag har det inte hänt så värst mycket heller. Jag har varit på en intervju och det var väl den stora händelsen. Det är för ett timjobb och skulle passa bra. Tummar får hållas helt enkelt. Under tiden som jag var på intervju busade resten av familjen loss i Linnéparken då Silvio skulle jobba direkt efter. Jag blev lite full i skratt när jag såg rutschkanan, den är ju pytteliten. För tre år sedan hade jag hjärtat i halsgropen när Lovisa var ‘försvunnen’, allt hon gjort var att själv åka ner för den gigantiska kanan.. jojo.

Imorgon ska vi till mamma/mormor. Victor ska få möjlighet att gilla Nicko så han kan hälsa på ett par dagar sen på egen hand och få lite semester hos mormor. Hoppas det går vägen.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,846 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>