Nu tar vi helg

Ja, kanske inte Silvio för han stack nyss till jobbet, men vi andra tar nog allt helg. På morgonen jobbcoachades jag, men det var väl inte så mycket idag, lite avstämning bara så det var väldigt snabbt avklarat. Eftersom jag blev klar så himla tidigt gick jag förbi biblioteket och lånade några böcker, mycket bra.

Vi gick sedan till öppna förskolan en sväng och sedan åkte vi till Citygross och handlade lite för de närmsta dagarna. Jag brukar ju oftast handla på förmiddagen mitt i veckan, jösses vad folk det var där nu en fredag. Nåja, vi fick det vi skulle ha. Ska prova att göra musslor imorgon, vi gjorde det en gång för längesen men då var det inte så gott. Nu köpte vi färska musslor och har alla övriga ingredienser så nu kan det nog bli gott. Och om jag fortfarande inte tycker om musslor så blir nog själva spadet gott. Lite räkor blev det också så att barnen också får lite gott.

Hoppas på fint väder i helgen när alla är lediga så vi kan hitta på lite roliga utflykter.

This entry was posted in Matlagning, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,845 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>