Än är det inte helg för mig

Tidigt, tidigt åkte jag till skolan för att titta på en föreläsning. Vi har lite blandade föreläsningar, en del är förinspelade så att vi kan kolla hemma och en del tittar vi på i skolan genom videokonferens. Det hade ju onekligen varit trevligt om alla föreläsningar var inspelade, men jag antar att man ska träffa sina klasskamrater ibland också ;) .

På hemmaplan igen köpte jag lite nya pärmar så jag får ordning på alla skolpapper, det blir ju en hel del. Jag kom också på den briljanta idéen att jag skulle klippa mig. Alltså, jag har ju tänkt på det länge, men idag kändes det rätt så jag fick en drop in-tid på en gång och fick bort en massa slitet och fullt hår. Nu ser håret fint och fräscht ut igen.

Om en stund ska jag hämta barnen så jag hinner pussa lite på dem innan jag ska iväg och jobba så familjen får väl fredagsmysa utan mig. Dte brukar vara tvärtom, Silvio jobbar nästan alltid på fredagkvällar. Nu jobbar han bara dagtid i några veckor för han håller på med lite annat på jobbet. Kan tänka mig att det är skönt, men för barnen blir det då ganska långa dagar på dagis, vilket de visserligen inte verkar så värst ledsna över. Snart blir det ju som vanligt igen med lite mer fritid och sådär, inte för mig, men för kidsen och Silvio.

This entry was posted in Shopping, Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,753 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>