Tröttaste

Det blev för sent igår och för tidigt idag. Igen. Nåja, det var ju för den goda sakens skull. Loppis blev det och jag insåg att jag hade med mig alldeles lagom mycket saker. Sist hade jag ju massvis av kläder och det är få som orkar leta igenom stora högar med kläder. Nu hade jag lite finare kläder som jag hängde på en stång och sen lite mer dagiskläder i en fyndlåda. På bordet hade jag mest skor, gummistövlar och lite andra prylar. Jag hade också en bra placering så jag hade gott om plats runt bordet, plus att det var svalast i mitt hörn.

Jag fick sålt en hel del och kom hem med betydligt mindre än jag åkte dit med. När vi packade ihop lämnade vi också lite till en insamling för asylsökande så vi blir av med det också. Bara bra alltså. Pengarna var ju inte svåra att sätta sprätt på. Barnen fick varsinn ny mössa som jag köpte av en tjej som syr en massa mössor och annat. Sen köpte barnen även lite leksaker och utanför köpte Silvio gränsaker på Bondens marknad. Så allt vara bara bra.

Nu känner jag mig dödstrött och så himla förkyld. Känns som om jag får ställa in morgondagens aktivitet igen. Lite trist, men det är dumt att åka dit och smitta ner folk i onödan.

This entry was posted in Shopping, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,827 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>