Sängen kallar

Det blev dåligt med sömn natten som var och jag ska stiga upp om 6 timmar. Ingen aning om hur det ska gå, men det är väl bara att fixa det helt enkelt. Jag lämnade barnen idag och sen pluggade jag ett par timmar innan det var dags att jobba. Det känns i kroppen att det var ett längre jobbpass än vanligt och jag skulle inte orka med att göra det ofta, men just nu var det bra eftersom jag bara kan jobba en dag till denna veckan. Jag funderade på att jobba på fredag också, men jag behöver pluggtid och barnen kanske vill uppleva något annat än dagis så det blir kortdag och bara lite plugg för mig.

Imorgon ska vi grupparbeta. Jättetidigt. Usch. Ja, alltså att gå upp tidigt, grupparbeta är säkert trevligt. Sen är det föreläsning också och jag som inte ens hunnit titta på dagens föreläsning. Känns lite stressigt, men på typ.. ehhh.. någon annan dag ska det väl hinnas med. Vill inte ha en massa släpandes efter, men ändå blir det så.

This entry was posted in Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,986 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>