Denna torsdag

Det var tidig uppstigning som gällde för mig idag, det skulle nämligen vara seminarium på morgonen och det är ju i allra högsta grad obligatoriskt så det var bara att bita ihop. Dock visade det sig vara lite försenat så jag hade lätt kunnat ta nästa tåg och sovit lite längre istället.

Efter seminariet hade vi fyra lediga timmar att roa oss på innan det var dags för något slags övningstillfälle i den andra kursen. Tack och lov för toppenklass, fyra timmar gick ganska snabbt ändå. Vi började med förmiddagsfika och plugg på ett fik för att sedan förflytta oss tillbaka till skolan. Lite senare blev det lunch innan det var dags för övningen.

Tåget hem var en mer dyster historia, vid bytet i Alvesta var tåget vi skulle åka med försenat, till sist blev det en halvtimme försenat. Kanske inte så mycket egentligen, men när man är drygt en mil hemifrån känns det småtrist.

Lovisa var på VC i morse och det gav väl inte så mycket eftersom hon inte ville kissa då. Vi har dock tagit kissprov här hemma så vi kan lämna in. Hursom verkar hon ändå må bättre idag och säger att det inte gör ont när hon kissar.

Imorgon blir det kortdag för mig och barnen. Efter dagis kommer bästa vännerna för att leka och prata ikapp. Lovisa hade på förslag att de kunde leka mamma, pappa, barn. Det är visst nya favoritleken på dagis. Idag kom också Victors försvunna jacka och skor tillrätta igen. Skönt det!

This entry was posted in Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,986 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>