En lördag som alla andra

Lördagar brukar vara ganska sega dagar hos oss. Alla är trötta efter veckan och det märks, barnen är i regel mer gnälliga och bråkiga. Det känns alltid lite trist när vi äntligen har tid att umgås och så blir det en massa onödigt tjafs. Nåja, vi lyckades få lördagsgodis så något bra kom ju ut av dagen även om jag föråt mig och mådde illa. Orutinerat och ganska onödigt. (Ja, jag har ju sagt att jag slutat äta godis, men jag får fortfarande köpa lördagsgodis om jag är sugen.)

Imorgon ska jag sätta mig på biblioteket ett par timmar och fixa det jag bör fixa till ena grupparbetet. Jag har så himla svårt att fokuser när vi sitter i grupp och pratar, alltså inte svårt att fokusera på uppgiften, men att få något vettigt skrivet samtidigt och här hemma är det ingen mening att försöka plugga när barnen är hemma ;) .

En klasskompis la tidigare idag upp en bild på en massa bröd hon bakat, jag blev så himla sugen så jag får se om jag inte kan få till något gott bröd imorgon, vet inte alls vad jag är sugen på, men ska nog kunna hitta något bra recept.

This entry was posted in Från soffpotatis till superpingla, Matlagning, Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,962 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>